• TR
  • EN
  • Hızlı Erişim
    Şırnak Üniversitesi Ana Sayfa ÖSYM Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Görevli İşlemleri ÖSYM Görevli işlemleri YÖK Şırnak Tanıtımı (RotamŞırnak)

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU

  • Yüksekokulumuz
    • Hakkımızda
    • Logo
    • Yönetim
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yönetim Kurulu
    • Kurul ve Koordinatörlükler
    • Görev Tanımları
    • Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
    • Stratejik Plan (2023-2027)
    • Organizasyon Şeması
    • Hassas Görevler
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Genel Tanıtım
      • Müfredat
      • GMS Mutfak Uygulama Talimatı
      • Bölüm Kurul ve Komisyonları
      • Ders Bilgi Paketi
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Ders Bilgi Paketi
      • Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
      • Kurul ve Komisyonlar
      • Müfredat
  • Personel
    • Kanun, Yönetmelik, Yönergeler
      • 657 Sayılı Kanun
      • 2547 Sayılı Kanun
      • İzin Yönergesi
      • Ödül ve Teşvik Yönergesi
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
  • Öğrenci
    • Ders Bilgi Paketleri
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Ders Programı
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • 2024-2025 Akademik Takvim
    • Sınav Kuralları
    • Staj Bilgilendirmesi
    • Öğrenci Kulüpleri
      • Turizm ve Tanıtım Kulubü
      • Gastronomi Kulübü
    • Sıkça Sorulan Sorular
    • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
    • Öğrenci Danışmanları
    • Akademik Takvim
    • Mevzuat
  • Formlar
    • Öğrenciler İçin
    • Akademik-İdari Personel için
  • Mutfak
    • Uygulama Mutfağı Kıyafet ve Ekipman Kuralları
    • Galeri
  • Kalite
    • Kalite Politikalarımız
      • Kalite Politikası
      • Eğitim Politikası
      • Yönetim Politikası
      • Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Politikası
      • Toplumsal Katkı Politikası
      • Uluslararasılaşma Politikası
      • İnsan Kaynakları Politikası
    • Kalite Komisyonları
    • Projeler
    • Birim Değerlendirme Raporları
    • İş Birliklerimiz
    • Toplumsal ve Sektörel Katkı
    • İdari Hizmetler Alt Komisyonu
    • Mevzuat
    • İş Akışı Ve İş Süreci
      • Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
      • Tahakkuk İşleri Birimi
      • Personel İşleri Birimi
      • Öğrenci İşleri Birimi
    • Basında Biz
    • Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
    • Dergi Ve Kitaplarımız
      • Şırnak Bastonları
      • Guhşegi
      • Şırnak Oyunları
    • Mezun Takibi
    • Yönetim Bilgi Sistemleri
    • İç Kontrol Uyum ve Eylem Planı
    • Anketler ve Raporları
    • Ders Bilgi Paketi Doldurma Klavuzu (Bologna)
  • Aday Öğrenci
    • Gençlere mektup
    • Beslenme ve Sağlık Hizmetleri
    • Yurt ve Barınma İmkanları
    • Üniversitede Yaşam
    • Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
    • İstihdam Olanakları
    • Kontenjanlar ve Puanlar
    • Ulaşım
  • Erasmus+
    • Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler
    • Daha Fazla Bilgi İçin
  • İletişim
  • Toplumsal ve Sektörel Katkı

2025 Çalışmaları

26.04.2025 İdil ve Cizre’de Kültürel Gezisi

25.04.2025 Gastronomide Kariyer Söyleyişi

09.04.2025 Güçlükonak Sağlık Turizmi Çalıştayı

28.02.2025 Minik Şefler Mutfakta Etkinliği

2024 Çalışmaları

23.12.2024 Sektör- Öğrenci Buluşması-Kariyer Etkinliği

16.12.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4.Sınıf Öğrencileri Motivasyon buluşması

05.12.2024 Girişimcilik Dersinde KOSGEB desteklerine yönelik bilgilendirme yapıldı

21.11.2024 İtalyan Mutfağı Uygulaması ve 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Etkinliği

30.05.2024 Liseli Gençler Mutfakta Etkinliği

25.05.2024 Kreşte Sağlıklı Beslenme Etkinliği

25-27. 04.2024 8. Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

20.05.2024 Nazmiye Demirel Lisesi Öğrenci Buluşması

22.04.2024 Dedeman Otel İle Akademi-Sektör Buluşması

2023 Çalışmaları

15.12.2023 Divan Otel Teknik Gezisi

19.01.2023 TÜRSAB İNFOSU

02.02.2023 Profesyonel Turist Rehberlerine Şırnak Tanıtım Sunumu

12.04.2023 TÜRSAB Toplantısına Katılım

08.05.2023 Herkes İçin Turizm ve Gastronomi Seminerleri 1-NÖROGASTRONOMİ

23. 05. 2023 Nuh'un Sofrası Etkinliği

2022 Çalışmaları

14.10. 2022 Gastro Söyleşi Gerçekleştirildi.

15.10.2022 Gastro CUDİ Etkinliği Gerçekleştirildi.

Galeri
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik
etkinlik

28.04.2025

Copyright © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı. Bütün Hakları Saklıdır..