2025 Çalışmaları

25.10.2025 Benim Memleketim Şırnak Tanıtım Gezileri Düzenlendi

22.10.2025 Şef Gözüyle Zeytinyağının Önemi Etkinliği

21.10.2025 Dedeman Otel Teknik Gezisi Düzenlendi

14.10.2025 TSO Eğitimi Gerçekleştirildi

15.05.2025 " Miras Sofrası " Projesi ile Geleneksel Tatlar Geleceğe Taşındı

07.05.2025 Uygulamalı Kahvaltı Açık Büfe Sunumu

26.04.2025 İdil ve Cizre’de Kültürel Gezisi

25.04.2025 Gastronomide Kariyer Söyleyişi

24.04.2025 Nuh' un Sofrası Yöresel Lezzetler Yarışması

09.04.2025 Güçlükonak Sağlık Turizmi Çalıştayı

28.02.2025 Minik Şefler Mutfakta Etkinliği

2024 Çalışmaları

23.12.2024 Sektör- Öğrenci Buluşması-Kariyer Etkinliği

16.12.2024 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 4.Sınıf Öğrencileri Motivasyon buluşması

05.12.2024 Girişimcilik Dersinde KOSGEB desteklerine yönelik bilgilendirme yapıldı

21.11.2024 İtalyan Mutfağı Uygulaması ve 24 Kasım Öğretmenler Günü Özel Etkinliği

30.05.2024 Liseli Gençler Mutfakta Etkinliği

25.05.2024 Kreşte Sağlıklı Beslenme Etkinliği

25-27. 04.2024 8. Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi

20.05.2024 Nazmiye Demirel Lisesi Öğrenci Buluşması

22.04.2024 Dedeman Otel İle Akademi-Sektör Buluşması

2023 Çalışmaları

15.12.2023 Divan Otel Teknik Gezisi

19.01.2023 TÜRSAB İNFOSU

02.02.2023 Profesyonel Turist Rehberlerine Şırnak Tanıtım Sunumu

12.04.2023 TÜRSAB Toplantısına Katılım

08.05.2023 Herkes İçin Turizm ve Gastronomi Seminerleri 1-NÖROGASTRONOMİ

23. 05. 2023 Nuh'un Sofrası Etkinliği

2022 Çalışmaları

14.10. 2022 Gastro Söyleşi Gerçekleştirildi.

15.10.2022 Gastro CUDİ Etkinliği Gerçekleştirildi.

31.10.2025