TR
EN
Hızlı Erişim
Şırnak Üniversitesi Ana Sayfa
ÖSYM
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Görevli İşlemleri
ÖSYM Görevli işlemleri
YÖK
Şırnak Tanıtımı (RotamŞırnak)
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Ana Sayfa
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Logo
Yönetim
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Kurul ve Koordinatörlükler
Görev Tanımları
Stratejik Plan (2023-2027)
Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
Organizasyon Şeması
Hassas Görevler
Bölümler
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Ders Bilgileri
Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Ders Bilgileri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Bilgileri
Personel
İzin Yönergesi
Akademik Personel
İdari Personel
Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
657 Sayılı Kanun
2547 Sayılı Kanun
Öğrenci
2023-2024 Akademik Takvim
Mevzuat
Sınav Kuralları
Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Staj Bilgilendirmesi
Sıkça Sorulan Sorular
2023 Mezuniyet Fotoları
Formlar
Öğrenciler İçin
Akademik-İdari Personel için
Mutfak
Kalite
Kalite Komisyonları
Anket Raporları
Projeler
Birim Değerlendirme Raporları
Toplumsal ve Sektörel Katkı
2022
2023
İdari Hizmetler Alt Komisyonu
İş Akışı Ve İş Süreci
Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
Tahakkuk İşleri Birimi
Personel İşleri Birimi
Öğrenci İşleri Birimi
Mevzuat
Basında Biz
Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
Dergi Ve Kitaplarımız
Şırnak Bastonları
Guhşegi
Şırnak Oyunları
Mezun Takibi
Yönetim Bilgi Sistemleri
İç Kontrol Uyum ve Eylem Planı
Aday Öğrenci
Ulaşım
Beslenme ve Sağlık Hizmetleri
Yurt ve Barınma İmkanları
Üniversitede Yaşam
İstihdam Olanakları
Kontenjanlar ve Puanlar
Müdürümüzün Mesajı
Y.Lisans
İletişim
Bilgi Edinme
Ulaşım
Dilek ve Şikayetler
Website Sorumlusu
Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
16.02.2024