TR
EN
KR
عربي
Hızlı Erişim
Şırnak Üniversitesi Ana Sayfa
ÖSYM
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Görevli İşlemleri
ÖSYM Görevli işlemleri
YÖK
Şırnak Tanıtımı (RotamŞırnak)
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Logo
Yönetim
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Kurul ve Koordinatörlükler
Görev Tanımları
Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
Stratejik Plan (2023-2027)
Organizasyon Şeması
Hassas Görevler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Genel Tanıtım
Müfredat
GMS Mutfak Uygulama Talimatı
Bölüm Kurul ve Komisyonları
Ders Bilgi Paketi
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Ders Bilgi Paketi
Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
Kurul ve Komisyonlar
Müfredat
Personel
Kanun, Yönetmelik, Yönergeler
657 Sayılı Kanun
2547 Sayılı Kanun
İzin Yönergesi
Ödül ve Teşvik Yönergesi
Akademik Personel
İdari Personel
İletişim
Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
Öğrenci
Ders Bilgi Paketleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
2024-2025 Akademik Takvim
Sınav Kuralları
Staj Bilgilendirmesi
Öğrenci Kulüpleri
Turizm ve Tanıtım Kulubü
Gastronomi Kulübü
Sıkça Sorulan Sorular
Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Öğrenci Danışmanları
Akademik Takvim
Mevzuat
Formlar
Öğrenciler İçin
Akademik-İdari Personel için
Mutfak
Uygulama Mutfağı Kıyafet ve Ekipman Kuralları
Galeri
Kalite
Kalite Politikalarımız
Kalite Politikası
Eğitim Politikası
Yönetim Politikası
Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Politikası
Toplumsal Katkı Politikası
Uluslararasılaşma Politikası
İnsan Kaynakları Politikası
Kalite Komisyonları
Projeler
İş Birliklerimiz
Birim Değerlendirme Raporları
Toplumsal ve Sektörel Katkı
İdari Hizmetler Alt Komisyonu
Mevzuat
İş Akışı Ve İş Süreci
Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
Tahakkuk İşleri Birimi
Personel İşleri Birimi
Öğrenci İşleri Birimi
Basında Biz
Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
Dergi Ve Kitaplarımız
Şırnak Bastonları
Guhşegi
Şırnak Oyunları
Mezun Takibi
Yönetim Bilgi Sistemleri
İç Kontrol Uyum ve Eylem Planı
Anketler ve Raporları
Ders Bilgi Paketi Doldurma Klavuzu (Bologna)
Kurullar ve Komisyonlar
Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
Stratejik Plan (2023-2027)
Hassas Görevler
Görev Tanımları
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Risk Envanteri
Aday Öğrenci
Gençlere mektup
Beslenme ve Sağlık Hizmetleri
Yurt ve Barınma İmkanları
Üniversitede Yaşam
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
İstihdam Olanakları
Kontenjanlar ve Puanlar
Ulaşım
Erasmus+
Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler
Daha Fazla Bilgi İçin
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu | Haberler
10 satır
20 satır
50 satır
100 satır
Uygula
Teşekkür ve Veda: Değerli Hocamız Rıdvan SOLMAZ'a Yeni Görevinde Başarılar Dileriz
31.10.2025
Benim Memleketim Şırnak Tanıtım Gezileri
31.10.2025
İzmir Ekonomi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nden "Şef Gözüyle Zeytinyağının Önemi" Projesi
24.10.2025
Turizm Öğrencilerine Yönelik Dedeman Otel Teknik Gezisi Düzenlendi
21.10.2025
İş Adamlarına Yönelik Liderlik Eğitimi Gerçekleştirildi
14.10.2025
2025 - 2026 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı
29.09.2025
GMS Tezli Yükseklisans Programımız YÖK tarafından kabul edildi.
27.08.2025
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Diplomasında T…
16.06.2025
“Miras Sofrası” Projesi ile Geleneksel Tatlar Geleceğe Taşındı
21.05.2025
Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Tarafından YÖKAK KAP Süreçleri Hakkında Bilgilendirme Topla…
12.05.2025
Uludere Ters Lale Doğa Yürüyüşü
09.05.2025
Tarihi Asur Akabe Yolu – Apartman Mağaraları Doğa Yürüyüşü
07.05.2025
Çoşkun Aral, fotoğraf yarışması için üniversitemizdeydi
05.05.2025
II. Şehr-i Nuh Ulusal Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı
02.05.2025
İdil ve Cizre’de Kültürel Gezisi
30.04.2025
Üniversitemizde Turizm Haftası etkinliği düzenlendi, etkinliğe Şırnak Valisi, Şırnak Belediye Başkan…
26.04.2025
Şırnak Üniversitesi ile Türkiye Gastronomi Federasyonu (TUGAFED) arasında işbirliği protokolü imzala…
25.04.2025
TURAK akreditasyon belgesi takdimi gerçekleştirildi.
24.04.2025
"Gastronomide Kariyer" konulu panel gerçekleştirildi.
24.04.2025
Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Panel Düzenlendi.
21.04.2025
Önceki
Sayfa 1 / 10
Sonraki