TR
EN
KR
عربي
Hızlı Erişim
Şırnak Üniversitesi Ana Sayfa
ÖSYM
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Görevli İşlemleri
ÖSYM Görevli işlemleri
YÖK
Şırnak Tanıtımı (RotamŞırnak)
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU
Yüksekokulumuz
Hakkımızda
Logo
Yönetim
Yüksekokul Kurulu
Yönetim Kurulu
Kurul ve Koordinatörlükler
Görev Tanımları
Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
Stratejik Plan (2023-2027)
Organizasyon Şeması
Hassas Görevler
Bölümler
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Genel Tanıtım
Müfredat
GMS Mutfak Uygulama Talimatı
Bölüm Kurul ve Komisyonları
Ders Bilgi Paketi
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Ders Bilgi Paketi
Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
Kurul ve Komisyonlar
Müfredat
Personel
Kanun, Yönetmelik, Yönergeler
657 Sayılı Kanun
2547 Sayılı Kanun
İzin Yönergesi
Ödül ve Teşvik Yönergesi
Akademik Personel
İdari Personel
İletişim
Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
Öğrenci
Ders Bilgi Paketleri
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
Ders Programı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
Turizm İşletmeciliği Bölümü
2024-2025 Akademik Takvim
Sınav Kuralları
Staj Bilgilendirmesi
Öğrenci Kulüpleri
Turizm ve Tanıtım Kulubü
Gastronomi Kulübü
Sıkça Sorulan Sorular
Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
Öğrenci Danışmanları
Akademik Takvim
Mevzuat
Formlar
Öğrenciler İçin
Akademik-İdari Personel için
Mutfak
Uygulama Mutfağı Kıyafet ve Ekipman Kuralları
Galeri
Kalite
Kalite Politikalarımız
Kalite Politikası
Eğitim Politikası
Yönetim Politikası
Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Politikası
Toplumsal Katkı Politikası
Uluslararasılaşma Politikası
İnsan Kaynakları Politikası
Kalite Komisyonları
Projeler
İş Birliklerimiz
Birim Değerlendirme Raporları
Toplumsal ve Sektörel Katkı
İdari Hizmetler Alt Komisyonu
Mevzuat
İş Akışı Ve İş Süreci
Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
Tahakkuk İşleri Birimi
Personel İşleri Birimi
Öğrenci İşleri Birimi
Basında Biz
Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
Dergi Ve Kitaplarımız
Şırnak Bastonları
Guhşegi
Şırnak Oyunları
Mezun Takibi
Yönetim Bilgi Sistemleri
İç Kontrol Uyum ve Eylem Planı
Anketler ve Raporları
Ders Bilgi Paketi Doldurma Klavuzu (Bologna)
Kurullar ve Komisyonlar
Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
Stratejik Plan (2023-2027)
Hassas Görevler
Görev Tanımları
Birim Öz Değerlendirme Raporları
Risk Envanteri
Aday Öğrenci
Gençlere mektup
Beslenme ve Sağlık Hizmetleri
Yurt ve Barınma İmkanları
Üniversitede Yaşam
Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
İstihdam Olanakları
Kontenjanlar ve Puanlar
Ulaşım
Erasmus+
Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler
Daha Fazla Bilgi İçin
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu | Duyurular
10 satır
20 satır
50 satır
100 satır
Uygula
#
Başlık
Tarih
1
29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLU OLSUN
29.10.2025
2
İşkur Gençlik Programı Başvuruları Başladı
20.10.2025
3
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
17.10.2025
4
Turizm İşletmeciliği Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Ara Sınav Programı
17.10.2025
5
2025-2026 Turizm İşletmeciliği Bölümü Muafiyet ve İntibak Komisyonu Kararı
10.10.2025
6
2025-2026 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Muafiyet ve İntibak Komisyonu Kararı
10.10.2025
7
İngilizce I ve İngilizce II Dersleri Muafiyet Sınavı Duyurusu
30.09.2025
8
2025 - 2026 Oryantasyon Eğitimi
29.09.2025
9
Yabancı Dil Muafiyet Sınavı
17.09.2025
10
2025-2026 Eğitim Öğretim Güz Dönemi Muafiyet ve İntibak Başvuru İşlemleri
15.09.2025
11
Staj Dosyası Teslim Duyurusu
15.09.2025
12
TURİZM İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ 2025-2026 AKADEMİK GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
08.09.2025
13
GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 2025-2026 AKADEMİK GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI
08.09.2025
14
2025-2026 Eğitim - Öğretim Yılı Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Akademik Takvimi
02.09.2025
15
Bölümlerimizin Kontenjanları %100 Doldu!!
25.08.2025
16
2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Merkezi Yerleştirme Puanına Göre (Ek Madde-1 ) Yatay Geçi…
11.08.2025
17
2025 - 2026 Eğitim Öğretim Yılı Başlıyor!
29.07.2025
18
Öğretim Görevlisi Sınavı
07.07.2025
19
Yükseklisans Öğrenci Alımı
07.07.2025
20
Mezuniyet Hakkında Duyuru!!
07.07.2025
Önceki
Sayfa 1 / 18
Sonraki