Gastronomi ve mutfak sanatları öğrencilerimiz sektör temsilcileriyle bir araya geldiler. Toplantıda Cizre Dedeman Oteli Genel Müdürü Barış GÜRSES, Yiyecek-İçeçek Müdürü Abdülkerim Eke ve Mutfak Şefi Fikri Fidan kariyer seçim süreçleri ve sektör tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşıp önerilerde bulundular. Ayrıca Dedeman'ın insan kaynakları politikaları ve staj süreçleri ile ilgili bilgilendirme yapıldı. Daha sonra soru cevapla öğrenciler merak ettiklerini öğrenmeye çalıştılar. Program yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Sedat Çelik in sektör temsilcilerine teşekkür belgesiyle son buldu.
20.04.2024 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu