Bu yıl 28.si düzenlenen Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı, Antalya Anfaş Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-21 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşti. Yüksekokulumuz öğrencileri de fuara katılım sağladı. Yüksekokulumuz 1. Sınıf öğrencilerinden Kenan Ulaş ÇELİK ve Demir SELVİ, 28. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı kapsamında ve “Altın Şefler” kategorisinde düzenlenen uluslararası yarışmaya rainbow fish (ızgara ananas yatağında nar köpüklü somon, yanında tabule salatası) ve Antep fıstıklı höşmerim tatlısı ile katılarak üçüncülük elde etmiş ve bronz madalya almaya hak kazanmışlardır.
\nÖğrencilerimizi bu başarılarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
\n\n
23.02.2022 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu