Yöresel Mutfaklar Uygulama Dersi Kapsamında Tadım Etkinlikleri başladı.

yoresel-mutfaklar-uygulama-dersi-kapsaminda-tadim-etkinlikleri-basladi

Yöresel Mutfaklar Uygulama Dersi Kapsamında Tadım Etkinlikleri başladı.

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümü öğrencileri Yöresel Mutfaklar dersi kapsamında yapmış oldukları yemekleri gelen misafirlere tattırıp, misafirlerden not alıyorlar. Öğrenciler bu uygulama ile teorik bilgileri uygulamaya dönüştürmenin yanı sıra misafir ilişkileri ve sunum yapma becerilerini geliştirmektedirler. Bu haftanın menüsünde Mercimek çorbası ve Kayseri yağlaması yer aldı. İlk etkinliğe yüksekokulumuz akademik ve idari personelleri katılım göstererek sunum tabaklarını değerlendirdiler.  Belli tarihlerde düzenlenecek olan etkinlikte tadım yapmak isteyenler için ileriki süreçte rezervasyonla kayıt alınacaktır. Bununla ilgili duyuru daha sonra yapılacaktır.

26.10.2023 |  Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu