Yöresel Mutfaklar Uygulama Dersi
Kapsamında Tadım Etkinlikleri başladı.
Turizm ve Otel İşletmeciliği
Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak sanatları bölümü öğrencileri Yöresel Mutfaklar
dersi kapsamında yapmış oldukları yemekleri gelen misafirlere tattırıp,
misafirlerden not alıyorlar. Öğrenciler bu uygulama ile teorik bilgileri uygulamaya
dönüştürmenin yanı sıra misafir ilişkileri ve sunum yapma becerilerini
geliştirmektedirler. Bu haftanın menüsünde Mercimek çorbası ve Kayseri
yağlaması yer aldı. İlk etkinliğe yüksekokulumuz akademik ve idari personelleri
katılım göstererek sunum tabaklarını değerlendirdiler. Belli tarihlerde düzenlenecek olan etkinlikte
tadım yapmak isteyenler için ileriki süreçte rezervasyonla kayıt alınacaktır.
Bununla ilgili duyuru daha sonra yapılacaktır.
26.10.2023 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu