TravelExpo Ankara 5. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına katıldık.

travelexpo-ankara-5-uluslararasi-turizm-ve-seyahat-fuarina-katildik

3-6 Mart 2022 tarihleri arasında Ankara ATO Congresium Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl beşincisi düzenlenen, 17 ülkeden destinasyonun katıldığı TravelExpo Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına Üniversitemizi temsilen Yüksekokulumuz katıldı.

\n\n

Fuar boyunca standımızı Filipinler Büyükelçisi, Kazakistan Turizm Geliştirme Ajansı Başkanı, Ankara Turist Rehberleri Birliği, Oxford Street Language Academy Ankara Koordinatörü, Ankara Bisiklet ve Doğa Sporları Derneği Başkanı, Paşapark Collection Otelleri Genel Müdürünün yanı sıra, Ülkemizdeki birçok destinasyonun Valilik veya Belediye Başkanlıkları temsilcileri başta olmak üzere İran, Litvanya, Ekvador, Meksika, Uruguay, Kırgızistan, Güney Afrika gibi birçok ülkeden seyahat acentası/tur operatörü ziyaret ederek standımızdan memnuniyetle ayrıldı.

\n\n

Standımız ziyaretçilerine aşure ikramında bulunularak Şırnak'ın kültürü ve turizmi üzerine tanıtımlar yapıldı.

\n\n

Yüksekokulumuz adına fuar boyunca fuar alanında hazır bulunan Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner NUR hem Şırnak'ın tur rotalarına dahil edilmesi hem de Yüksekokulumuz ile gelecekte ortak çalışmalar yapılması üzerine Türkiye'den ve birçok farklı ülkeden destinasyon temsilcileri ile başarılı görüşmeler gerçekleştirmiştir.

\n\n

Böylesi bir etkinlikte bizi yalnız bırakmayan ve desteklerini esirgemeyen Şırnak Valiliği başta olmak üzere, Şırnak Belediyesine, Üniversitemiz Rektörlüğüne, Şırnak Ticaret ve Sanayi Odasına ve Yüksekokulumuz Yönetimine teşekkür ederiz.

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

\n\n

8.03.2022 |  Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu