Telafi Programı

\n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n \n
\n

Etkilenen Ders 

\n
\n

Bölümü 

\n
\n

Sınıfı 

\n
\n

Telafi Tarihi 

\n
\n

Telafi Saati 

\n
\n

Mutfak Yönetimi ve Tasarımı 

\n
\n

 GMS 

\n
\n

 2. Sınıf 

\n
\n

 06.04.2021 

\n
\n

 13:30 - 15:00 

\n
\n

Turizm Coğrafyası ve Anadolu Medeniyetleri 

\n
\n

Turizm İşletmeciliği 

\n
\n

 

\n\n

3. Sınıf 

\n\n

 

\n
\n

 06.04.2021 

\n
\n

 16:30 - 18:00 

\n
\n

Mutfak İş Güvenliği ve İlk Yardım 

\n
\n

 GMS 

\n
\n

 1. Sınıf 

\n
\n

 05.04.2021 

\n
\n

 15:00 - 17:15 

\n
\n

Ülkeler ve Kültürleri 

\n
\n

Turizm İşletmeciliği 

\n
\n

 3. Sınıf 

\n
\n

 07.04.2021 

\n
\n

 09:45 - 11:15 

\n

2.04.2021 |  Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu


Web sayfalarımızda yer alan tüm bilgi, doküman, fotoğraf, video, görüntü, metin vb. tüm içerikler, izin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz. Aksi durumda: 5846 sayılı yasa kapsamında hukuki ve cezai işlem yapılır. Şırnak Üniversitesi’nin tüm hakları saklıdır.