Yüksekokulumuzda yürütülmekte
olan kalite çalışmaları kapsamında 2024 yılında Turizm Eğitimi Değerlendirme ve
Akreditasyon Kurulu’na (TURAK) yapılan başvuru neticesinde Gastronomi ve Mutfak
Sanatları (GMS) Bölümü’müz TURAK tarafından akredite edilmiştir.
Sürekliliğin önemli olduğu kalite
sürecinde bunun bir başlangıç olduğunun farkındayız.
Bu vesile ile akreditasyon sürecini başından sonuna kadar destekleyen Rektörümüz Prof. Dr. Abdurrahim ALKIŞ’a, süreci fiilen yürüten akademik ve idari personelimize, daire başkanlıklarımıza, iç ve dış paydaşlarımıza, danışma kurullarımıza, sektör temsilcilerimize, öğrencilerimize ve bizleri ciddi bir sınavdan geçiren TURAK denetleme ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
6.01.2025 | Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu