39. Madde Görevlendirme ile İlgili Duyuru

Üniversitemiz Akademik birimlerinde görevli Öğretim Elemanlarının 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39. maddesine göre görevlendirilmelerinde aksaklıklar meydana geldiği Rektörlüğümüzce müşahede edilmiştir. Bundan sonra bu aksaklıkların yaşanmaması için; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 39. maddesine göre görevlendirmelerinde; görevlendirilecek öğretim elemanının gideceği kongre, konferans, seminer ve benzeri bilimsel toplantılarla, bilim ve meslekleri ile ilgili diğer toplantılarının alanı ile ilgili olması, yurt içi görevlendirmelerinin en geç on (10) ve yurt dışı görevlendirmelerinin ise en geç otuz (30) gün önceden Rektörlük Makamına arz edilmesi, Ayrıca 2017 yılı bütçesinde görevlendirmelerle ilgili ödeneklerin ve tasarruf tedbirlerinin dikkate alınarak bir öğretim elemanın kongre, konferans, seminer ve benzeri bilimsel toplantılarla, bilim ve meslekleri ile ilgili diğer toplantılara senede en fazla yurt dışında 1 (bir) yurt içinde 3 (üç) defa katılmasının teklif edilmesi, süresinde ve istenilen kriterlere uygun teklif edilmeyen görevlendirmelerin uygun görülmeyeceği belirtilmiştir.

8.03.2017 |  Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu