• TR
  • EN
  • KR
  • عربي
  • Hızlı Erişim
    Şırnak Üniversitesi Ana Sayfa ÖSYM Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Görevli İşlemleri ÖSYM Görevli işlemleri YÖK Şırnak Tanıtımı (RotamŞırnak)

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU

  • Yüksekokulumuz
    • Hakkımızda
    • Logo
    • Yönetim
    • Yüksekokul Kurulu
    • Yönetim Kurulu
    • Kurul ve Koordinatörlükler
    • Görev Tanımları
    • Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
    • Stratejik Plan (2023-2027)
    • Organizasyon Şeması
    • Hassas Görevler
  • Bölümler
    • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Genel Tanıtım
      • Müfredat
      • GMS Mutfak Uygulama Talimatı
      • Bölüm Kurul ve Komisyonları
      • Ders Bilgi Paketi
    • Turizm İşletmeciliği Bölümü
      • Ders Bilgi Paketi
      • Turizm İşletmeciliği Bölüm Bilgileri
      • Kurul ve Komisyonlar
      • Müfredat
  • Personel
    • Kanun, Yönetmelik, Yönergeler
      • 657 Sayılı Kanun
      • 2547 Sayılı Kanun
      • İzin Yönergesi
      • Ödül ve Teşvik Yönergesi
    • Akademik Personel
    • İdari Personel
    • İletişim
    • Yüksekokulumuzdan Ayrılanlar
  • Öğrenci
    • Ders Bilgi Paketleri
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • Ders Programı
      • Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü
      • Turizm İşletmeciliği Bölümü
    • 2024-2025 Akademik Takvim
    • Sınav Kuralları
    • Staj Bilgilendirmesi
    • Öğrenci Kulüpleri
      • Turizm ve Tanıtım Kulubü
      • Gastronomi Kulübü
    • Sıkça Sorulan Sorular
    • Öğrenci Disiplin Yönetmeliği
    • Öğrenci Danışmanları
    • Akademik Takvim
    • Mevzuat
  • Formlar
    • Öğrenciler İçin
    • Akademik-İdari Personel için
  • Mutfak
    • Uygulama Mutfağı Kıyafet ve Ekipman Kuralları
    • Galeri
  • Kalite
    • Kalite Politikalarımız
      • Kalite Politikası
      • Eğitim Politikası
      • Yönetim Politikası
      • Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Politikası
      • Toplumsal Katkı Politikası
      • Uluslararasılaşma Politikası
      • İnsan Kaynakları Politikası
    • Kalite Komisyonları
    • Projeler
    • Birim Değerlendirme Raporları
    • İş Birliklerimiz
    • Toplumsal ve Sektörel Katkı
    • İdari Hizmetler Alt Komisyonu
    • Mevzuat
    • İş Akışı Ve İş Süreci
      • Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
      • Tahakkuk İşleri Birimi
      • Personel İşleri Birimi
      • Öğrenci İşleri Birimi
    • Basında Biz
    • Kalite Kültürü Yaygınlaştırma
    • Dergi Ve Kitaplarımız
      • Şırnak Bastonları
      • Guhşegi
      • Şırnak Oyunları
    • Mezun Takibi
    • Yönetim Bilgi Sistemleri
    • İç Kontrol Uyum ve Eylem Planı
    • Anketler ve Raporları
    • Ders Bilgi Paketi Doldurma Klavuzu (Bologna)
  • Aday Öğrenci
    • Gençlere mektup
    • Beslenme ve Sağlık Hizmetleri
    • Yurt ve Barınma İmkanları
    • Üniversitede Yaşam
    • Sosyal ve Kültürel Faaliyetler
    • İstihdam Olanakları
    • Kontenjanlar ve Puanlar
    • Ulaşım
  • Erasmus+
    • Anlaşmalı Olduğumuz Üniversiteler
    • Daha Fazla Bilgi İçin
  • Kalite Yönetimi
    • Kurullar ve Komisyonlar
    • Toplumsal ve Sektörel Katkı
    • Dış Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri
    • Stratejik Plan (2023-2027)
    • Kalite Politikalarımız
      • Kalite Politikası
      • Eğitim Politikası
      • Yönetim Politikası
      • Araştırma ve Geliştirme (AR-GE) Politikası
      • Toplumsal Katkı Politikası
      • Uluslararasılaşma Politikası
      • İnsan Kaynakları Politikası
    • Organizasyon Şeması
    • İş Akışı ve İş Süreci
      • Taşınır Kayıt Kontrol Birimi
      • Tahakkuk İşleri Birimi
      • Personel İşleri Birimi
      • Öğrenci İşleri Birimi
    • Hassas Görevler
    • Görev Tanımları
    • Birim Öz Değerlendirme Raporları
    • Kalite Komisyonları
    • Risk Envanteri
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu
Turizm Ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu

Duyurular

Tümü
  • 17

    Turizm İşletmeciliği Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Ara Sınav Programı

  • 17

    Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 2025-2026 Güz Dönemi Ara Sınav Programı

  • 10

    2025-2026 Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Muafiyet ve İntibak Komisyonu Kararı

  • 10

    2025-2026 Turizm İşletmeciliği Bölümü Muafiyet ve İntibak Komisyonu Kararı

  • 30

    İngilizce I ve İngilizce II Dersleri Muafiyet Sınavı Duyurusu

Haberler

Tümü
2025-2026-oryantasyon-egitimi-yapildi

2025 - 2026 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

2025 - 2026 Oryantasyon Eğitimi Yapıldı

29 
gms-tezli-yukseklisans-programimiz-yok-tarafindan-kabul-edildi

GMS Tezli Yükseklisans Programımız YÖK tarafından kabul edildi.

Yüksekokulumuz tarafından başvurusu yapılan Gastronomi ve Mutfak Sanatları Tezli Yüksek Lisans Programı Yükseköğretim Ku...

27 
turizm-ve-otel-isletmeciligi-yuksekokulu-gastronomi-ve-mutfak-sanatlari-bolumu-lisans-diplomasinda-t

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Böl...

Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Lisans Diplomasında TYÇ logosunu kullanma...

16 

Copyright © 2025 Bilgi İşlem Daire Başkanlığı. Bütün Hakları Saklıdır..