GENEL BİLGİLER

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm Otel İşletmeciliği,Gastronomi ve Mutfak Sanatları,Turizm İşletmeciliği

Bağlantılar

şırnak üniversitesi

Akademik Görev

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2020-
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ÖĞRETİM GÖREVLİSİ

2013-2014
TOROS ÜNİVERSİTESİ

MESLEK YÜKSEKOKULU  OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Kitap

Makale

1Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma

ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER, Yayın Yeri:JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES, 2022

Ulusal Hakemli  CABİ  Özgün Makale


Bildiri

1Anıları pişirmek: Gastronomi öğrencilerinin mutfak kimliği üzerinde anne rolü

ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER (25.04.2024  -  27.04.2024), Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, 25.04.2024

Uluslararası Tam metin bildiri


Eğitim Bilgileri

Doktora

2020-
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez : 

Yüksek Lisans

2016-2019
MERSİN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez : Tüketicilerin konum tabanlı sosyal ağları kullanma eğilimleri: Yiyecek içecek işletmeleri örneği

Lisans

2001-2006
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/

Tez : 

Önlisans

1998-2001
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTELCİLİK PR./

Tez : 

Yönetilen Tezler

Projeler

İdari Görev

MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

2020-2022
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ