GENEL BİLGİLER
Akademik Görev
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Kitap
Makale
1Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma
ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER, Yayın Yeri:JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES, 2022
Ulusal Hakemli CABİ Özgün Makale
Bildiri
1Anıları pişirmek: Gastronomi öğrencilerinin mutfak kimliği üzerinde anne rolü
ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER (25.04.2024 - 27.04.2024), Yayın Yeri:VIII. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi, 25.04.2024
Uluslararası Tam metin bildiri
Eğitim Bilgileri
Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/
Tez :
Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez : Tüketicilerin konum tabanlı sosyal ağları kullanma eğilimleri: Yiyecek içecek işletmeleri örneği
Lisans
İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/
Tez :
Önlisans
İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTELCİLİK PR./
Tez :
Yönetilen Tezler
Projeler
İdari Görev
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı