Genel Bilgiler

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  

Bağlantılar

YÖK Akademik

Akademik Görev

2020
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 2020 – Güncel
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

2013
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 2013 – 2014
TOROS ÜNİVERSİTESİ

MESLEK YÜKSEKOKULU  OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

Kitap

Makale

Toplam 4 makale bulundu.
1

Gastronomy and culinary arts students' gastronomy, culinary, and art perception: A metaphor analysis

ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies • 2025
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2

Gastronomy and culinary arts students' gastronomy, culinary, and, art perception: A metaphor analysis

ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies • 2025
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
3

Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma

ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER Yayın Yeri: JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES • 2022
Ulusal Hakemli CABİ Özgün Makale
4

Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma

ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER Yayın Yeri: Journal of Academic Tourism Studies • 2022
Uluslararası Hakemli CABI Özgün Makale

Bildiri

Toplam 3 bildiri bulundu.
1

Anıları pişirmek: Gastronomi öğrencilerinin mutfak kimliği üzerinde anne rolü

ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER 25.04.2024 - 27.04.2024 Yayın Yeri: VIII. Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi
Uluslararası Tam metin bildiri
2

Yemek Turizmi ve Sosyal Eşitsizlik: Yemeği Pişirme, Servis Etme ve Yeme Hakkı Kimde?

ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER 05.12.2024 Yayın Yeri: II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi
Uluslararası Özet bildiri
3

Yemek Turizmi ve Sosyal Eşitsizlik: Yemeği Pişirme, Servis Etme ve Yeme Hakkı Kimde?

ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER 05.12.2024 - 07.12.2024 Yayın Yeri: II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi
Uluslararası Özet bildiri

Eğitim Bilgileri

2020
Doktora 2020 – Devam Ediyor
MARDİN ARTUKLU ÜNİVERSİTESİ

LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

2016
Yüksek Lisans 2016 – 2019
MERSİN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/

Tez: Tüketicilerin konum tabanlı sosyal ağları kullanma eğilimleri: Yiyecek içecek işletmeleri örneği

2001
Lisans 2001 – 2006
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ

İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/

1998
Önlisans 1998 – 2001
DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTELCİLİK PR./

Yönetilen Tezler

Projeler

İdari Görev

2020
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı 2020 – 2022
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ