GENEL BİLGİLER
Akademik Görev
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ
MESLEK YÜKSEKOKULU OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ
Kitap
Makale
1Gastronomy and culinary arts students' gastronomy, culinary, and, art perception: A metaphor analysis
ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER, Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2025
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2Gastronomy and culinary arts students' gastronomy, culinary, and, art perception: A metaphor analysis
ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER, Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2025
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
3Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma
ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER, Yayın Yeri:JOURNAL OF ACADEMIC TOURISM STUDIES, 2022
Ulusal Hakemli CABİ Özgün Makale
4Yiyecek-İçecek Sektörü ve Çevrecilik: Tüketici Tutumuna Yönelik Bir Araştırma
ERTAŞ ÇAĞDAŞ, NUR TANER, Yayın Yeri:Journal of Academic Tourism Studies, 2022
Uluslararası Hakemli CABI Özgün Makale
Bildiri
1Yemek Turizmi ve Sosyal Eşitsizlik: Yemeği Pişirme, Servis Etme ve Yeme Hakkı Kimde?
ERTAŞ ÇAĞDAŞ,NUR TANER (05.12.2024 - ), Yayın Yeri:II. Uluslararası Mezopotamya İnanç ve Kültür Turizmi Kongresi, 05.12.2024
Uluslararası Özet bildiri
Eğitim Bilgileri
Doktora
LİSANSÜSTÜ EĞİTİM ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/
Tez :
Yüksek Lisans
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (YL) (TEZLİ)/
Tez : Tüketicilerin konum tabanlı sosyal ağları kullanma eğilimleri: Yiyecek içecek işletmeleri örneği
Lisans
İŞLETME FAKÜLTESİ/İŞLETME BÖLÜMÜ/
Tez :
Önlisans
İZMİR MESLEK YÜKSEKOKULU/OTEL, LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTELCİLİK PR./
Tez :
Yönetilen Tezler
Projeler
İdari Görev
MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı