GENEL BİLGİLER

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm Turizm İşletmeciliği,Sürdürülebilir Turizm,Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Bağlantılar

şırnak üniversitesi

Akademik Görev

DOÇENT

2023-
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ

2018-2023
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ

2017-2018
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ

Kitap

1Sağlık ve Turizm Açısında Şırnak Jeotermal Kaynaklar

ÇELİK SEDAT,NALBANTÇILAR MAHMUT TAHİR,KADIRHAN GÖKHAN,DAVRAZ AYŞEN,ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Paradigma, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 149, ISBN: 978-625-6714-99-1

2024 Bilimsel Kitap Tümü


2Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 1, ISBN: 978-605-254-567-6

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


3Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yyayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 1, ISBN: 978-605-254-560-7

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


4Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 2, ISBN: 978-605-254-560-7

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


5Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 2, ISBN: 978-605254-560-7

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


6Routledge Handbook of Social Psychology of Tourism

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Routledge, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 358, ISBN: 9780367752873

2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


7Technology Application in Tourism in Asia

ERCAN İŞTİN AYSEN, ERYILMAZ GAMZE, ÜZÜLMEZ MERAL, Yayın Evi:Springer, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 471, ISBN: 978-981-16-5460-2

2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


8Handbook of Technology Application in Tourism in Asia

ERCAN İŞTİN AYSEN, KARAKAŞ YUSUF EMRE, Yayın Evi:Springer, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 1367, ISBN: 978-981-16-2209-0

2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


9Handbook of Technology Application in Tourism in Asia

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Springer, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 1367, ISBN: 978-981-16-2209-0

2022 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


10Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:detay yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 400, ISBN: 978-605-254-557-7

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


11Türkiye Turizm Ansiklopedisi

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 400, ISBN: 978-605-254-553-9

2022 Ansiklopedi Maddesi Bölüm(ler)


12EKONOMİK, SİYASAL VE SOSYAL BOYUTLARIYLA ŞIRNAK

ÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE, ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:PARADİGMA AKADEMİ, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 560, ISBN: 978-625-8069-18-1

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


13EKOTURİZMİ ANLAMAK

ERCAN İŞTİN AYSEN, SOLMAZ RIDVAN, KADIRHAN GÖKHAN, Yayın Evi:DETAY YAYINCILIK, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 435, ISBN: 978-605-254-452-5

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


14TÜRKİYE LEZZET ROTALARI

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:DETAY YAYINCILIK, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 876, ISBN: 978-605-254-509-6

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


15The Emerald Handbook of ICT in Tourism and Hospitality

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Emerald publishing, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 509, ISBN: 978-1-83982-689-4

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


16TURİZM DESTİNASYONU EL KİTABI

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:PARADİGMA AKADEMİ, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 522, ISBN: 978-625-7431-95-8

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


17Overtourism, Technology Solutions and Decimated Destinations

ERCAN İŞTİN AYSEN, TURPCU ERAY, Yayın Evi:Springer, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 348, ISBN: 978-981-16-2473-5

2021 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


18Turizm İşletmelerinde Negatif Örgütsel Davranış II (Örnek Olaylarla)

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 456, ISBN: 978-605-254-290-3

2020 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


19Turizm İşletmelerinde Negatif Örgütsel Davranışlar - I

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Detay Yayıncılık, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 253, ISBN: 978-605-254-187-6

2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


20Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler - I (Alanında Yeni Ufuklar)

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Evi:Gece Akademi, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 800, ISBN: 978-605-7749-93-2

2019 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


21Social Sciences Researches in the Globalizing World

ÇELİK SEDAT,ERCAN İŞTİN AYSEN,RÜSTEMOĞLU MUSTAFA,FİDAN MEHMET, Yayın Evi:St. Kliment Ohridski University Press, Basım Sayısı:1, Sayfa Sayısı: 937, ISBN: 978-954-07-4528-2

2018 Bilimsel Kitap Bölüm(ler)


Makale

1The Impact of Environmental Awareness on Green Product and Green Accommodation Purchasing Behavior: A Study on Domestic Tourists Visiting Antalya Province

ERCAN İŞTİN AYSEN,ÖZBEN AHMET, Yayın Yeri:Journal of Tourismology, 2024

Uluslararası Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


2Şırnak İli Jeotermal Kaynakları ve Özellikleri

DAVRAZ AYŞEN,NALBANTÇILAR MAHMUT TAHİR,KADIRHAN GÖKHAN,ERCAN İŞTİN AYSEN,ÇELİK SEDAT, Yayın Yeri:Mühendislik Bilimleri ve Tasarım Dergisi, 2024

Uluslararası Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


3The Relationship Between Environmental Consciousness in the Context of New Environmental Paradigms and Ecotourism Knowledge

ERCAN İŞTİN AYSEN, Mızrak Mülkiye, Yayın Yeri:Current Perspectives in Social Sciences, 2023

Uluslararası Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


4HE MEDIATION EFFECT OF SATISFACTION ON THE RELATIONSHIP BETWEEN TRAVEL MOTIVATIONS AND BEHAVIORAL INTENTIONS

ERCAN İŞTİN AYSEN, ERTAŞ ÇAĞDAŞ, Yayın Yeri:Journal of Recreaction and Tourism Research, 2023

Uluslararası Hakemli  Directory of Research Journals Indexing (DRJI), ReseachBib – Academic Resource Index, CABI Abstracts  Özgün Makale


5Environmental Awareness, Ecotourism Awareness and Ecotourism Perception of Tourist Guides

ÜZÜLMEZ MERAL, ERCAN İŞTİN AYSEN, BARAKAZI EBRU, Yayın Yeri:SUSTAINABILITY, 2023

Uluslararası Hakemli  SSCI  Özgün Makale


6Uses of phyllo (yufka) bread which is one of intangible cultural heritage elements in the local cuisine

ÜZÜLMEZ MERAL, ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:Turizm Ekonomi ve İşletme Araştırmaları Dergisi, 2022

Ulusal Hakemli  Academic Resource Index: ResearchBib, ASOS index, Bilindex, CiteFactor, DRJI Indexing, Eurasian Scie  Özgün Makale


7Adana Sokak Lezzetlerine İlişkin Tutumların ve Adana Sokak Lezzetlerinin Belirlenmesi (Determination of Attitudes Regarding Adana Street Flavors and Adana Street Flavors)

ERCAN İŞTİN AYSEN, AVCI CEREN, Yayın Yeri:JOURNAL OF TOURISM AND GASTRONOMY STUDIES, 2022

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


8Evaluation Of Osmaniye Province Gastronomy Tourism Potential By Swot Analysis

ÜZÜLMEZ MERAL, ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:The Journal of Academic Social Sciences, 2021

Uluslararası Hakemli  SOBİAD (Sosyal Bilimler Atıf Dizini) INDEX COPERNICUS ACADEMİCKEYS SIS (Scientific Indexing Services  Özgün Makale


9The Relationship Between The Tourism Impacts and The Quality of Life in the City

ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:Journal of Hospitality and Tourism Issues, 2021

Ulusal Hakemli  CABİ, ASOS INDEX, Index Copernicus, Directory of Research Journals Indexing, Bilgindex, Acar Index  Özgün Makale


10The Relationship Between Ecotourism Awareness and Ecotourism Perception

ERCAN İŞTİN AYSEN, BAKIR ERTAŞ Vildan, Yayın Yeri:Anemon Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Dergisi, 2021

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


11Örgütsel Destek Algısının Hizmet Kalitesine Etkisinde Personel Güçlendirmenin Aracılık Rolü: Konaklama İşletmeleri Üzerine Bir Araştırma

ERCAN İŞTİN AYSEN, TANER BAHAR, Yayın Yeri:Türk Turizm Arastirmalari Dergisi, 2021

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


12ÇALIŞAN SESSİZLİĞİNİN DEMOGRAFİK VE MESLEKİ ÖZELLİKLERAÇISINDAN İNCELENMESİ

ERCAN İŞTİN AYSEN,ÜNGÜREN ENGİN, Yayın Yeri:Journal of Academic Value Studies (JAVStudies), 2019

Uluslararası Hakemli  JAVStudies, Eurasian Scientific Journal Index (ESJI), Directory of Research Journals Indexing (DRJI  Özgün Makale


13Demografik ve Mesleki Özellikler Açısından Çalışanların Örgütsel Destek Algıları Farklılık Gösterir Mi?

TANER BAHAR,ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:JOHTI-Journal of Hospitality and Tourism Issues, 2019

Ulusal Hakemli  CABİ, ASOS INDEX, Index Copernicus, Directory of Research Journals Indexing, Bilgindex, Acar Index  Özgün Makale


14RESTORANLARDA MÜŞTERİ HİZMET KALİTESİ ALGISININ DINESERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ: ŞIRNAK ÖRNEĞİ

ÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE,ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ, 2018

Uluslararası Hakemli  DRJI  Özgün Makale


15ÇALIŞMA ORTAMINDA SOSYAL KAYTARMA

TANER BAHAR,ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:ULUSLARARASI İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER DERGİSİ, 2017

Uluslararası Hakemli  Directory of Research Journals Indexing (DRJI), International Institute of Organized Research (I2OR)  Özgün Makale


16Otel Satış Elemanlarının Grup Satışlarında Güçlendirilmelerine Dönük Algıları

BENLİ SERCAN,ÇAKICI ABDULCELİL,ERCAN İŞTİN AYSEN,ÜZÜLMEZ MERAL, Yayın Yeri:Balıkesir Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Dergisi, 2017

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


17Alakart Restoranlarda Alkollü İçecek Fiyatlaması: Mersin Şehir Merkezindeki Restoranlar Üzerinde Bir Araştırma

ÇAKİCİ ABDULCELİL, ERCAN İŞTİN AYSEN, ÜZÜLMEZ MERAL, BENLİ SERCAN, Yayın Yeri:Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2016

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


18Sessizleşen Örgütlerde Öz Yeterlilik Algısının Rolü: Alanya’daki Konaklama İşletmeleri Üzerinde Bir Araştırma The Role Of Self-Efficacy Perception in Silencing Organization: A Study On Accommodation Enterprises in Alanya

ÜNGÜREN ENGİN,ERCAN İŞTİN AYSEN, Yayın Yeri:İşletme Araştırmaları Dergisi, 2015

Ulusal Hakemli  TR DİZİN  Özgün Makale


Bildiri

1TERÖRİZMİN TURİSTİK DESTİNASYONLARIN ÇEKİM GÜÇLERİNİ YİTİRMELERİNE ETKİLERİ: TÜRKİYE ÖRNEĞİ

TANER BAHAR,ERCAN İŞTİN AYSEN (28.09.2017  -  30.09.2017), Yayın Yeri:THE FIRST INTERNATIONAL CONGRESS ON FUTURE OF TOURISM, 28.09.2017

Uluslararası Tam metin bildiri


2RESTORANLARDA MÜŞTERİ HİZMET KALİTESİ ALGISININ DINESERV MODELİ İLE DEĞERLENDİRİLMESİ ŞIRNAK ÖRNEĞİ

ÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE,ERCAN İŞTİN AYSEN (20.10.2017  -  21.10.2017), Yayın Yeri:ORGANİZASYON VE YÖNETİM BİLİMLERİ DERGİSİ, 20.10.2017

Ulusal Tam metin bildiri


3Demografik ve mesleki özelliklerin çalışanların öz yeterlilik algısına etkisi: Alanya’daki konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma

ERCAN İŞTİN AYSEN (20.04.2018  -  21.04.2018), Yayın Yeri:VII. Ulusal III. Ulusararasi Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu., 20.04.2018

Ulusal Tam metin bildiri


4Türkiye’de Yer Alan Ekolojik Çiftlik (TaTuTa) Özelliklerinin İncelenmesi Üzerine Bir Araştırma

ÜZÜLMEZ MERAL,ERCAN İŞTİN AYSEN (19.04.2019  -  20.04.2019), Yayın Yeri:VIII. National IV. International Eastern Mediterranean Tourism Symposium, 19.04.2019

Ulusal Tam metin bildiri


5Destinasyon Memnuniyeti: Mardin'e Gelen Yerli Turistler Örneği

ERCAN İŞTİN AYSEN, ÇELİK SEDAT, ÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE, ERTAŞ ÇAĞDAŞ (18.10.2017  -  19.10.2017), Yayın Yeri:18.Ulusal Turizm Kongresi, 18.10.2017

Ulusal Tam metin bildiri


6Ekoturizm Kapsamında Dünyadan Örneklerle Botanik Bahçelerinin Değerlendirilmesi: Kavramsal Bir İnceleme

ERCAN İŞTİN AYSEN, ERCAN AYSUN (16.06.2022  -  18.06.2022), Yayın Yeri:International West Asia Congress of Tourism Research 16-18 June 2022 Tbilisi, Georgia, 16.06.2022

Uluslararası Tam metin bildiri


7TURİZM GAZETECİLİĞİNDE ETİĞİN YENİ MEDYA UYGULAMALARI BAĞLAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

AVCI CEREN, ERCAN İŞTİN AYSEN (15.10.2021  -  15.10.2021), Yayın Yeri:21.ULUSAL – 5. ULUSLARARASI TURİZM KONGRESİ “İÇ TURİZM”, 15.10.2021

Ulusal Tam metin bildiri


8YEREL VE ULUSLARARASI MARKALI YİYECEK İÇECEK İŞLETMELERİNİN TERCİH EDİLME NEDENLERİNİ BELİRLEMEYE YÖNELİK BİR ARAŞTIRMA

KARAKAŞ YUSUF EMRE,ÇİÇEK BERAT,ERCAN İŞTİN AYSEN (15.05.2015  -  16.05.2015), Yayın Yeri:ULUSAL TURİZM KONGRESİ, 15.05.2015

Ulusal Tam metin bildiri


9Alakart Restoranlarda Alkollü İçecek Fiyatlaması: Mersin Şehir Merkezindeki Restoranlar Üzerinde Bir Araştırma

ÇAKİCİ ABDULCELİL, ERCAN İŞTİN AYSEN, ÜZÜLMEZ MERAL, BENLİ SERCAN (15.04.2015  -  16.04.2015), Yayın Yeri:4. Doğu Akdeniz Turizm Sempozyumu, 15.04.2015

Ulusal Özet bildiri


10KÜLTÜR TURİZMİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK: MARDİN ÖNEĞİ

ERCAN İŞTİN AYSEN,ÖZGEN ÇİĞDEMLİ ASLI ÖZGE (12.10.2017  -  14.10.2017), Yayın Yeri:ULUSLARARASI EKONOMİ, SİYASET VE YÖNETİM SEMPOZYUMU, 12.10.2017

Uluslararası Tam metin bildiri


11ULUDERE’YE ÖZGÜ YÖRESEL LEZZETLER VE YEREL HALKIN YÖRESEL LEZZETLERE YÖNELİK ALGISI

ERCAN İŞTİN AYSEN (09.09.2023  -  10.09.2023), Yayın Yeri:ULUSLARARASI ULUDERE (QİLABAN) SEMPOZYUMU, 09.09.2023

Uluslararası Tam metin bildiri


12ÇALIŞAN SESSİZLİĞİNİN DEMOGRAFİK VE MESLEKİ ÖZELLİKLER AÇISINDAN İNCELENMESİ

ERCAN İŞTİN AYSEN, ÜNGÜREN ENGİN (02.05.2019  -  03.05.2019), Yayın Yeri:Uluslararası İktisadi ve İdari Bilimler Kongresi, 02.05.2019

Uluslararası Tam metin bildiri


Eğitim Bilgileri

Doktora

2014-2018
MERSİN ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ (DR)/

Tez : Örgütsel destek algısının hizmet kalitesine etkisinde personel güçlendirmenin aracılık rolü: Konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma

Yüksek Lisans

2010-2014
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ

SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ/TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK (YL) (TEZLİ)/

Tez : Sessizleşen örgütlerde öz yeterlilik algısının rolü: Alanya'daki konaklama işletmeleri üzerine bir araştırma

Lisans

2007-2008
Universita Degli Studi Del Sannio (Erasmus Student)

Tourism in department of Economia Aziandale

Tez : 

Lisans

2005-2010
MUSTAFA KEMAL ÜNİVERSİTESİ

TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ BÖLÜMÜ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ PR./

Tez : 

Yönetilen Tezler

1Destinasyon yiyecek imajının destinasyon seçimi, memnuniyet, tekrar ziyaret ve tavsiye etme üzerine etkisi: Diyarbakır örneği

SİBEL SÖNMEZ , 2024

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


2Somut olmayan kültürel miras algısının somut olmayan kültürel mirasın korunmasına ilişkin algı üzerine etkisi

UMUT BAYRAM , 2024

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


3Sürdürülebilirliğin yerel turistlerin ekoturizm algısı üzerine etkisi: Kültür turizmi destinasyonu olarak mardin örneği

İDRİS ERKUŞ , 2023

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


4Şırnak halkının ekoturizm farkındalığının ekoturizm algısına etkisi

VİLDAN BAKIR ERTAŞ , 2022

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


5Ekoturizm kapsamında çevre bilincinin yeşil ürün satın alma davranışına etkisi: Antalya örneği

AHMET ÖZBEN , 2022

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


6Ekoturizm bilgisinin çevre bilinci üzerine etkisi: Turizm eğitimi almakta olan öğrenciler üzerine bir araştırma

MÜLKİYE MIZRAK , 2021

Şırnak Üniversitesi   Lisansüstü Eğitim Enstitüsü   Ekoturizm Rehberliği Ana Bilim Dalı


Projeler

1Bitlis ili ve ilçeleri ile bağlı köylerinde "Orta Çağ'dan Cumhuriyet Dönemine Kadar Bitlis İli Yüzey Araştırması"

ERCAN İŞTİN AYSEN, TOKAT Muhammed Erşed, ÖZTURHAN AHMET, YEŞİLTAŞ Tülay, ÇAKMAK ŞAKİR, ÖZCAN ÜMİT BUĞRAHAN, BODAKÇİ AHMET, AYLAR MUSTAFA, ÇEVİK UĞUR, ÖZTÜRKER HAZAL CEYLAN,

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı [],31.08.2022 - 19.09.2022


2ŞIRNAK JEOTERMAL TURİZM POTANSİYELİ (BAB)

ERCAN İŞTİN AYSEN, ÇELİK SEDAT,

Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor100.000 [TÜRK LİRASI],30.04.2021 -


3Kozluk-Hazo Kalesi Müze Kurtarma Kazısı

ÇALIŞ ERCAN, ÖZTÜRKER Reyhan, ERCAN İŞTİN AYSEN, YEŞİLTAŞ Tülay, İştin Muzaffer, ÖZTÜRKER HAZAL CEYLAN, TOKAT Muhammed Erşed, ŞEN KORKMAZ, Alpay Mehmet Cabir,

Diğer kamu kuruluşları (Yükseköğretim Kurumları hariç) Tamamlandı [],21.11.2022 - 31.12.2022


4Ziyaretçilerin Botanik Bahçelerine yönelik Tutumlarının Seyahat Motivasyonuna Etkisi: “Gaziantep Botanik Bahçesi Örneği” (BAB)

ERGUN Süleyman, ERCAN İŞTİN AYSEN,

Yükseköğretim Kurumları tarafından destekli bilimsel araştırma projesi Devam Ediyor9.610,00 [TÜRK LİRASI],17.04.2022 -


İdari Görev

MYO/Yüksekokul Müdür Yardımcısı

2019-2022
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

 

Bölüm Başkanı

2018-2024
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

 

Anabilim Dalı Başkanı

2018-2024
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

 

Farabi Koordinatörü

2017-2022
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ