Genel Bilgiler

ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ/TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ANABİLİM DALI/ Sosyal, Beşeri ve İdari Bilimler Temel Alanı  Turizm  

Bağlantılar

YÖK Akademik

Akademik Görev

2025
ÖĞRETİM GÖREVLİSİ 2025 – Güncel
ŞIRNAK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ YÜKSEKOKULU  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

2023
ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ 2023 – 2025
ALTINBAŞ ÜNİVERSİTESİ

UYGULAMALI BİLİMLER FAKÜLTESİ  GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ

Kitap

Makale

Toplam 3 makale bulundu.
1

Tüm Yönleri ile Gastronomik Ürün İncelemesi: Mersin Tantuni Örneği

UÇUK CEYHUN,GÜRGAH ALİM,ŞAHİN PERÇİN NİLÜFER Yayın Yeri: Elektronik Sosyal Bilimler Dergisi (elektronik) • 2025
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
2

Tüketicilerin Deneyime Açıklık Düzeyi, Gıda Yenilik Korkusu Algısı ve Yiyecek Seçimi Arasındaki İlişkilerin Belirlenmesi: Mersin İli Örneği

GÜRGAH ALİM,DURSUN KÜÇÜKOĞLU MERAL Yayın Yeri: Journal of Tourism and Gastronomy Studies • 2024
Ulusal Hakemli TR DİZİN Özgün Makale
3

Etkinlik Turizmi Kapsamındaki Festivallerin Yerel Halk Üzerindeki Olumsuz Etkilerinin Belirlenmesine Yönelik Bir Araştırma: Uluslararası Silifke Müzik ve Folklor Festivali Örneği

ÇAVUŞ AHMET, GÜRGAH ALİM Yayın Yeri: Journal of Silk Road Tourism Researches • 2022
Ulusal Hakemli ERIH Plus-EBSCO Özgün Makale

Bildiri

Eğitim Bilgileri

2021
Yüksek Lisans 2021 – 2024
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ

TURİZM ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI (YL) (TEZLİ)/

Tez: Tüketicilerin deneyime açıklık düzeyi, gıda yenilik korkusu algısı ve yiyecek seçimi arasındaki ilişkilerin belirlenmesi: Mersin ili örneği

2017
Lisans 2017 – 2021
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ

TURİZM FAKÜLTESİ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ/GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI PR./

Yönetilen Tezler

Projeler

İdari Görev